Новата лятна любов… сандали с плоски подметки!

Новата лятна любов… сандали с плоски подметки. Тази любов е любов от пръв поглед. Най-хитовият модел през този сезон се нарича летни обувки с равни подметки (Flatforms). Това е най-добрата дамска обувка през цялото лято!

сандали с ниска подметка

Нямо жена, която не се покланя на бохемски стил. За тази година модните тенденции се открояваха най-много с модни стоки от новата колекция, вдъхновена от стила Boho на 60те/70-те години. Те са романтични, изразяват носталгия по онази отминала епоха и при тях декорацията от сладки сърчица, цветчета, пеперудки и други акценти паства отлично.

Ако не знаете какво точно търсите се опитайте да затворите очи и да си представите как вадите от гардероба си любимите ви летни дрехи и ги комбинирате с различните видове сандали… Този микс ще ви изненада!

С ретро дълга или къса рокля в какъвто и да е цвят, с колоритен кафтан в етно стил или с дълъг, копринен гащеризон, независимо дали прекарвате деня си в офис или в разходки – ниските сандали  са безспорния фаворит сред най-удобните и прохладни обувки за лятото. Опитайте да ги комбинирате с макси пола и тениска и се появете така на предстоящия следобеден концерт. Носете ги с тесни дънки и вашата любима лятна риза като ги комбинирате с няколко гривни. Направете перфектната комбинация с дълбоки деним шорти и вашите летни аксесоари. Осмелете се да ги комбиирате и с вечерна рокля за летните ви срещи. Надяваме се, че ви уверихме, че ниските сандали са точно това, от което имаме нужда за това лято!

Ниските сандали са идеални за всяко реално момиче, което иска да направи всеки ден нещо по-значимо и да прави непрекъснати “високи” стъпки без умора на тялото и краката. Те са подходящи за всяко момиче, което иска да носи мини или макси рокля, дълбоки шорти, къси панталони, мини пола или панталон! Равните сандали са идеалното решение за лятото,  защото отиват на всеки и ви предизвикват да сте по-уверени и динамични!

Може да харесате още...

Оставете вашия коментар: